Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють меморіальну таблицю офіцеру 103-ої бригади Сил ТРО, майору поліції Володимиру Курнату

Завтра 26 вересня на у львівському ліцеї №18 відбудеться відкриття меморіальної таблиці Володимиру Курнату, що боронив країну від російських окупантів у складі 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Володимир Курнат, львів’янин, навчався у ліцеї  №18 Львівської міської ради. Закінчив Національний університет "Львівська політехніка" за спеціальністю "приладобудування".

Майор поліції. Впродовж багатьох років працював старшим оперуповноваженим у місті Львові, згодом – керівником карного розшуку Яворівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області. Після повернення до Львова займав керівні посади у службі карного розшуку. Впродовж своєї кар'єри заохочувався керівництвом 28 разів.

За високі службові досягнення був нагороджений відзнакою "Почесний знак МВС України", медаллю "За сумлінну службу" II-го та III-го ступеня, нагрудним знаком "За відзнаку в службі" I-го та II-го ступеня.

Боронячи країну Володимир Курнат загинув 26 вересня 2022 року в районі села Миколаївка Донецької області, підірвавшись на міні при поверненні з бойового завдання. Офіцер не дожив п’яти днів до свого 50-річчя.

Родина та близькі запрошують представників ЗМІ та громадськості завітати на відкриття меморіальної таблиці та вшанувати пам’ять полеглого оборонця України. 

Початок заходу: 26 вересня о 13:30

Місце: ліцей  №18 Львівської міської ради (м. Львів вул. Кульчицької, 18)

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ