Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відкриють виставку картин, які малювала молодь з інвалідністю

1/3
Завтра, 15 вересня, о 15:00 відбудеться відкриття виставки художніх робіт молоді з особливими потребами. Організовує подію перший у Львові Центр допрофесійної підготовки для підлітків з інвалідністю «Простір можливостей». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Картини створені у межах освітнього процесу під керівництвом професійних викладачів. Керівниця Центру Галина Царьова каже, що це картини, написані серцем.

«Дивовижний погляд на світ, у якому можливі будь-які дива! Злетіти у небо на повітряних кулях... Зануритись у теплі обійми... Насолодитись співом янголів... Подружитись з чарівною птахою... Життя прекрасне у кожній миті і кожному прояві, тож потрібно навчитися бачити прекрасне очима і серцем. Беріть із собою друзів та приходьте за порцією позитивних вражень! Ми привідкриємо завісу у світ дитячих мрій, емоцій та бажань», - зазначає Галина Царьова, керівниця Центру «Простір можливостей».

Подія відбудеться у ТРЦ Форум Львів (вул. Під Дубом, 7Б), за підтримки департаменту розвитку Львівської міської ради, управління молодіжної політики, дитячих клубів Личаківського району.

До слова, у «Просторі можливостей» підлітки та молодь з інвалідністю отримують допрофесійну підготовку з двох напрямів: кулінарна майстерність (помічник кухаря, флорист) та художні промисли (розпис посуду, обробка шкіри, декорування, холодний батик).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ