Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові водій-порушник має заплатити 17 тисяч гривень штрафу

Суд притягнув до відповідальності водія за невиконання рішення суду. Про це повідомили 22 травня Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото Патрульна поліція Львівської області

Цього тижня Сихівський суд виніс вирок у справі за ч. 1 ст. 382 (Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили) ККУ.

В ухвалі суду йдеться про те, що громадянин не осудив свою протиправну поведінку, не демонструє бажання стати на шлях виправлення і тепер має сплатити штраф 17 тисяч гривень.

22-річний керманич має час на апеляційну скаргу.

Деталі:

26 березня патрульний 3 батальйону приїхав до Сихівського суду, як свідок у справі за ст. 382 (Невиконання рішення суду) ККУ проти 22-річного керманича, який попри те, що був позбавлений судом посвідчення водія через нетверезе водіння, сів за кермо.

Коли суд закінчився, патрульний побачив через вікно, що чоловік знову сів за кермо свого автомобіля Skoda Fabia і поїхав. Поліцейський одразу повідомив про це порушення колег. Невдовзі водія зупинили.
На чоловіка винесли постанову за ч.4 ст 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП. Штраф за таке порушення — 20 400 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ