Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Війна з Росією

У Львові волонтери почали збирати вишиванки для людей Донбасу

Львівська журналістка, волонтер Ксенія Клим на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук розмістила повідомлення про початок збору вишиванок для людей з Донбасу, які залилишилися незважаючи на війну і вважають себе українцями.

«Друзі! Щоразу, коли буваємо на Сході у наших Героїв, питаємо про їх стосунки із місцевим населенням. Сказати правду, серце кроїться від розповіді хлопців про дітей, які практично живуть із ними на блокпостах тому, що залишилися у цьому світі одні-однісінькі через цю кляту війну. Про стареньких одиноких людей, які не в силі втекти від куль та градів. Вони залишаються на тій землі, яку вважають своєю - українською!

Разом із місцевими волонтерами із Сєвєродонецька, зокрема, з Наталією Богуславською задумали розпочати збір вишиванок для людей із Сходу України, аби в цей страшний час у такий спосіб підтримати їх, підтримати їх вибір - бути українцями.

Ми - єдина країна! Давайте наповнимо ці слова змістом. Це, насамперед, буде підтримкою і для наших хлопців.

Якщо у вас є вишиванка, котру ви готові подарувати на Схід, приносьте її у Центр Забезпечення Військових (Шота Руставелі,2 другий поверх). Вже 10 жовтня ми частину повеземо у зону АТО.

Щиро дякую!

Завжди вірні!

У нас все буде перемога!», - написала Ксенія Клим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ