Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині станом на 1 липня було зареєстровано 742 волонтери

Податкова інформує: в податковій на обліку станом на 01.07.2024 року перебувало 742 волонтери АТО.

Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що включення/виключення волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО до/з Реєстру відбувається на підставі Заяви про включення/внесення змін до Реєстру волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО / Заяви про виключення з Реєстру волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО, що подається у електронній або паперовій формі фізичними особами – благодійниками до контролюючих органів. 

Можливість подавати до контролюючих органів заяви в електронній формі створена ДПС з 20.01.2023 року відповідно до законодавчих вимог. 

Нагадаємо, що для реєстрації у Реєстрі волонтерів громадянин подає до податкової служби Заяву за формою № 1- РВ з позначкою «Включення до реєстру» та пред'являє документ, що посвідчує особу. Також зробити це можна через Електронний кабінет у будь-який зручний для людини час. Включення до Реєстру волонтерів здійснюється протягом одного робочого дня.

Довідково.

В управлінні податкових сервісів Головного управління ДПС у Львівській області повідомили, що в податковій на обліку станом на 01.07.2024 року перебувало 742 волонтери АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ