Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові вперше провели фестиваль «Вчителі майбутнього»

Подія зібрала близько півтисячі вчителів з одинадцяти областей України. Організатори сподіваються, що такі фестивалі можна буде проводити кілька разів на рік, адже вже зараз є попит на саме такий - сучасний формат освітніх івентів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Протягом двох днів, 21 та 22 квітня, на території !FESTrepublic постійно діяло 7 локацій з майстерками та лекціями, а також відкрита освітня кав’ярня.

«Ми намагалися, щоб програма була різна і за формою подачі, і за змістом. Тому у нас були філософські розмови з освітянами, лідерами думок в освіті, також були досить практичні майстер-класи на абсолютно різні теми: як розвивати критичне мислення, як використовувати сторітелінг, говорили про креативні педагогічні стратегії. Намагалися і про освіту загалом поговорити, і дати якомога більше інструментів. Бачимо що і те, і інше користувалося попитом», - розповідає Зоя Литвин, голова Громадської Спілки “Освіторія”, співорганізатор фестивалю.

Самі вчителі могли обирати собі лекції на різні теми від 29 спікерів. Окрім досвідчених спікерів, з освітянами на фестивалі поспілкувались мер Львова Андрій Садовий, заступник мера Андрій Москаленко, заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей, співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та інші.

За два дні фестиваль відвідало близько 450 вчителів та освітян.

Власне фестиваль освіти у Львові «Вчителі майбутнього» – це спільний проект холдингу емоцій “!FEST” та Громадської спілки «Освіторія» за підтримки Української академії лідерства, Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ