Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вшанували 89-ті роковини бою під Крутами

Сьогодні, 29 січня, на Личаківському кладовищі вшанували 89-ті роковини бою під Крутами – про це «Гал-info» повідомив голова Личаківської районної організації «Молодий народний рух» Сергій Дзядик.
 За його словами, покласти квіти на Личаківському кладовищі прийшли начальник управління з питань внутрішньої політики ЛОДА Святослав Шеремета, представники Львівського військового ліцею імені Героїв Крут на чолі з Романом Пселюком, члени Молодого народного руху та духовенство греко-католицької церкви. На могилі Ігоря Лоського (Ігор Костьович Лоський (1900-1936) – історик, студентський діяч, педагог, доктор філософських наук, учасник визвольної боротьби за незалежність УНР, боїв під Крутами) присутні помолилися та виконали гімн України.
Як зазначив Сергій Дзядик, наступного року на відзначення 90-ї річниці бою під Крутами поїде делегація від Львівської області.
Також сьогодні у Львівському військовому ліцеї відбудеться вечір-реквієм пам’яті Героїв Крут та о 18-й годині від Оперного театру відбудеться піша хода із свічками до Львівського військового ліцею ім. Героїв Крутами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ