Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові виконком ухвалив 13 рішень у сфері містобудування

Сьогодні, 28 січня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили 13 рішень у сфері містобудування. Також розгляд двох питань перенесли під час формування порядку денного, ще одне питання члени виконкому не підтримали. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Зокрема, підтримали проєкти рішень:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво торгово-виставкового комплексу у районі вул. Ряшівської (проєктованої) від вул. Кульпарківської до вул. Є. Патона у м. Львові на земельній ділянці (кадастровий номер 4610136300:04:014:0192), призначеній для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво виробничих, складських, адміністративних та офісних будівель на вул. Т. Шевченка, промзона «Рясне-2» (ділянка 3) у м. Львові на земельній ділянці (кадастровий номер 4610137500:12:005:0191), призначеній для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Медіка» медичного центру з об'єктами інженерного забезпечення у районі вул. В. Вернадського у м. Львові.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 02.10.2020 № 880.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію Централізованою бібліотечною системою для дорослих м. Львова бібліотеки-філії № 41 ЦБС для дорослих у смт. Рудно на вул. Грушевського, 70.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львівська мануфактура кави» критої рампи з допоміжними приміщеннями для обслуговування існуючого складу на вул. Генерала М. Юнаківа, 10 у м. Львові.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.11.2019 № 1025.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.04.2021 № 332.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» торгового павільйону «Продовольчі товари-2» на просп. Святого Івана Павла ІІ, 4-Б у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Лаертія» існуючої будівлі складу під літерою «І-1» з розширенням за рахунок добудови на вул. Персенківці, 19 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Олімпік ЛТД Плюс» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземними паркінгами, спортзалу з басейном та вбудованими паркінгами, трансформаторної підстанції та каналізаційної насосної станції на вул. Китайській, садово-городній кооператив «Над яром» у м. Львові з під’їзною дорогою з вул. Пасічної. Відтак рішення прийняли із правками у частині покращенні інфраструктури у відповідному районі, зокрема будівництві там необхідної дороги, відведення частини приміщень під соціальну інфраструктуру, а також облаштування об‘єктів спортивної інфраструктури, зокрема басейну.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Антонишин О. В. адміністративно-офісного центру з вбудованою автомийкою та нежитловими приміщеннями в рівні першого поверху зі знесенням існуючої будівлі автомийки самообслуговування на вул. Хуторівці, 35-В у м. Львові.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.11.2021 № 1037 (прийняте із правками).
  • Натомість не підтримали питання «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію з надбудовою ТзОВ «Рундіст», НВП ТзОВ «Стеліт», ТзОВ «Стелнет» нежитлової будівлі під літерою «Г’-2» на вул. Стрийській, 202 у м. Львові під офісний центр».
  • Також під час формування порядку денного вилучили задля доопрацювання питання:
  •  «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Арденіум» існуючої споруди з будівництвом прохідної та трансформаторної підстанції на вул. Земельній, 1 у м. Львові».

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Зінгсніс» навчального, науково-дослідницького центру з даховою котельнею з блокуванням до громадської будівлі зі знесенням існуючої групи нежитлових приміщень на вул. Замарстинівській, 83-А у м. Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ