Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вимагали не нищити парк «Знесіння»

Сьогодні, 14 березня, у Львові о 10:00 відбувся пікет Львівської місткої ради під гаслом «Зупинимо загарбника «Знесіння». На акцію прийшли небайдужі львів’яни, які по цілому місту баряться із незаконними забудовами та мешканці прилеглих вулиць до Кайзервальду. Повідомила прес-служба ГО «Ідея Нації».

Протестувальники тримали плакати «Мамо, а де парк?», «Природа важливіша за гроші», «Залиште Знесіння зеленим» та «Руки геть від парку «Знесіння», а також виступами та гаслами висловлювали своє обурення стосовно того, що в центрі Львова в парку та на ділянці, яка є в природоохоронній зоні та під захистом ЮНЕСКО здійснюється незаконна забудова.

До слова були запрошені мешканці прилеглих вулиць до парку «Знесіння» та активісти міста Львова, які активно протистоять беззаконню на стороні громади. Зокрема - Ірині Гринюк, яка однією із першою відгукнулася на заклик ставати блокпостом та не давати можливості забудовнику здійснювати незаконну діяльність в парку, Аллі Миколаївні, яка вже 10 років оббиває пороги суддівських засідань, Анні Біликівській, яка бореться проти скандальної забудови на розі вулиць Карпенця-Засядька та представнику спільноти «Народна дія».

На завершення акції, Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів, закликав усіх присутніх прийти 17 березня о 10:00 в Господарський суд Львівської області на судове засідання, на якому буде вирішуватися подальша доля ділянки по вул. Олекси Довбуша, 15 в парку «Знесіння».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ