Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вимагають забезпечити транспортне сполучення вулиць Пасічна, Вашингтона та Зелена

У Львові зареєстрували петицію із вимогою забезпечити транспортне сполучення вулиць Пасічна, Вашингтона з вулицею Зелена.
Фото Олена Ляхович

Відповідну петицію зареєстрував Михайло Качмар.

Автор петиції наголошує, що мешканці вулиць Пасічна, Лисинецька, Медової Печери, Вашингтона, Шафарика стикаються із проблемою добиратись на роботу, навчання, вирішення особистих потреб та справ, коли потрібно це зробити на вулиці Зеленій. Після того, як перестав працювати автобусний маршрут 24, мешканці мікрорайону Пасічна-Вашингтона стикаються із проблемою добирання на вулицю Зелена-Шота Руставелі.
«Пропозиція полягає тому, щоб змінити автобусний маршрут №15. Зміна полягає у тому щоб автобусний маршрут з вулиці Медової Печери до Приміського вокзалу пролягав по вулиці Зеленій, а не по вулиці Личаківській. Оскільки в сторону Личаківської уже курсують автобуси 47а, 92 та приміський автобус 138. Зокрема автобуси 92 та 138 дублюють 95% маршруту 15 від зупинки Медової Печери до зупинки Приміський вокзал.
Пропозиція впустити автобусний маршрут 15 за такими вулицями Медової Печери-Пасічна-Вашингтона-Зелена-Шота Руставелі-Саксаганського-Івана Франка-Вітовського-Коперника-Степана Бандери-площа Кропивницького-Приміський вокзал (кінцева). Маршрут із Приміського вокзалу до Медової Печери залишити без змін», – пропонує автор петиції.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів. Петиція набрала 100 голосів із 500 необхідних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ