Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові виплатять грошову винагороду з нагоди Дня працівника освіти

З нагоди відзначення Дня працівників освіти відповідно до розпорядження міського голови, педагогічних працівників установ освіти, молоді та спорту, професійно-технічних навчальних закладів та установ культури міста Львова за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків буде відзначено грошовою винагородою у розмірі до 80% від посадового окладу. Пр це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Окрім того, технічний персонал отримає матеріальну допомогу у розмірі посадового окладу на вирішення соціально – побутових питань.

Слід також зазначити, що на виконання ухвали сесії Львівської міської ради «Про затвердження Програми «Успішний педагог» з метою підтримки талановитих та обдарованих педагогів і покращення якості надання освітніх послуг успішно продовжується реалізація програми «Успішний педагог».

На даний час за активної участі членів конкурсної комісії Програми відбуваються конференції у навчальних закладах, де батьки, учні, вчителі рекомендують кандидатури вчителів до участі у Програмі «Успішний педагог».

Важливо зазначити, що учасниками зазначеної Програми є педагогічні працівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста Львова.

Прийом документів триває до 1 жовтня 2017 року.

Кожен переможець зможе отримати премію в розмірі 25 тис. грн.

У четвер, 28 вересня 2017 року, о 15.00 год. у Палаці залізничників відбудуться урочистості з нагоди святкування Дня працівника освіти. Вихованці позашкільних навчальних закладів міста вітатимуть своїх педагогів.

Окрім того, міський голова міста Львова вручатиме подяки найкращим освітянам міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ