Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові висадили першу в Україні Алею Співдружності

Вчора, 7 липня, на вулиці Данила Апостола, що у Львові, висадили першу в Україні Алею Співдружності.
фото - пресслужба ЛОВА

Про це повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Більшість учасників ініціативи вже тривалий час активно допомагають фронту. Долучаються до ініціативи "1000 автомобілів свободи", започаткованої начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким, підтримують армію та переселенців, а також продовжують активно працювати у тилу. 

Відтак, понад 20 висаджених сакур стали символом консолідації зусиль, єдності та взаємодопомоги на шляху до перемоги України.

Підприємці розповіли, що висадження дерев – це можливість залишити добрий слід після себе, подарувати гарну емоцію людям, які мешкають у районі  та в такий екоспосіб показати єдність людей різних сфер та об’єднаних спільною метою – перемога України над ворогом.

Долучився до висадки і начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Наша сила у тому, що ми, люди з різних сфер і з різними пріоритетами, якщо треба, вміємо швидко об’єднуватися і працювати на результат заради спільної мети. Нехай перша в Україні Алея Співдружності щодня нагадує про єдність українців, а також буде ще однією міцною цеглиною нашого екоусвідомлення. Дякую усім, хто об’єднаний ідеєю перемоги. Разом – ми сила", – зазначив очільник області. 

Участь у висадці взяли представники закордонного бізнесу.

Підприємці з Німеччини, які допомагають гуманітаркою та медикаментами, також посадили своє дерево на Алеї Співдружності. Розповідають, що така праця несе глибоку символіку, адже сакура – дерево любові, і саме через любов до своєї держави, Україна переможе будь-якого ворога, а також, як висаджене деревце, розцвітатиме, ростиме та розвиватиметься. Також, на думку підприємців, дуже важливими є такі екоініціативи в час, коли ворог приносить так багато руйнувань на українську землю. Висаджені дерева – ще одне засвідчення підтримки для України.

Організатори розповідають, що зупинятись на цьому не планують, Алею розширюватимуть та заохочують містян та жителів області взяти приклад і провести такі акції на своїх територіях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ