Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з 20 по 22 січня 2006 року відбудеться III Всеукраїнський конкурс„Національні Grand Prize сценічно-виконавських мистецтв"

З 20 по 22 січня 2006 року у місті Львові відбудеться III Всеукраїнський конкурс «Національні Grand Prize сценічно-виконавських мистецтв». Про це «Гал-info» повідомила директор конкурсу Наталія Лужецька.
Конкурс поєднує в собі три етапи: 1-й етап — загальний (відбірковий тур), 2-й етап — фінал та 3-й етап — заключний гала-концерт, який відбудеться 22 січня в Палаці естетичного виховання учнівської молоді на площі Петрушевича.
 На гала-концерті відбудеться нагородження лауреатів конкурсу золотими, срібними і бронзовими медалями, а також вручатимуться головні нагороди конкурсу — Grand Prize.

У гала-концерті братимуть участь також минулорічні володарі Grand Prize — зразковий дитячий вокально-хореографічний ансамбль «Веселі черевички» (загальне Grand Prize по танцях), Інна Біла та Максим Панченко (Grand Prize по танцях серед танцювальних пар), Борислава  Білоцерківська (Grand Prize по вокалу).
 Відбіркові тури проходитимуть 20 та 21 січня в приміщенні драматичного театру Західного оперативного командування.
Конкурс поєднує п'ять видів мистецтв: вокал, інструментальна музика, танець, акторство та моделінг.
За підсумками конкурсу формується Національна делегація України для участі в
   «World championships of performing arts» (світова першість виконавських мистецтв —аналог Олімпійських ігор для культури), що відбувається щорічно в Голлівуді, США.
Лауреатами цього конкурсу вже є: Остап Стахів — заслужений артист України; Христина Гриньох — співачка, постійна ведуча телевізійного конкурсу "Крок до Зірок"; Марта Спіженко — співачка, ведуча телеканалу УТ-1; Тетяна Мельник — володар Grand Prize по моделінгу (зараз працює в одному з найвідоміших модельних агентств "Elite" (м. Нью-Йорк).
 В 2005 році танцювальний колектив «Апельсин» (м. Кам'янець-Подільський) здобув Grand Prize як найкращий танцювальний колектив, а також Біла Інна та Панченко Максим (місто Овідіополь), крім 3-х золотих медалей в танці та акторстві, завоювали ще Grand Prize як найкраща танцювальна пара.
Система відбору учасників цьогорічного конкурсу „Національні Grand Prize сценічно-виконавських мистецтв" складалася за принципом запрошення лауреатів всеукраїнських конкурсів з різних видів мистецтв.
За регламентом конкурсу, кожен учасник може взяти участь як в одній, так і в декількох номінаціях, в кожній з яких може виборювати нагороди.
Головним організатором конкурсу „Національні Grand Prize сценічно-виконавських мистецтв" є шоу-агенція "Зірки Галичини", а також служба у справах неповнолітніх, Львівський танцювальний центр.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ