Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові з комплексної схеми вилучили близько 70 МАФів

На пленарному засіданні сесії Львівської міської ради з комплексної схеми розміщення малих архітектурних форм вилучили близько 70 об’єктів, повідомила прес-служба ЛМР.

«Депутатський корпус проголосував проект ухвали про вилучення з комплексної схеми розміщення близько 70 МАФів. Власне, вилучили ті МАФИ, які не були встановлені. І вони були внесені на розгляд сесії міської ради попередньої каденції з голосу, без погодження з виконавчими органами», - пояснила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

На сьогодні комплексна схема розміщення малих архітектурних форм налічує понад 1700 об’єктів. «Усі вони мають дозволи до 1 січня 2017 року», - додала Ірина Кулинич.

Також Ірина Кулинич зазначила, що міська рада вивчає питання проведення аукціонів на розміщення малих архітектурних форм. «Далі ми будемо приймати рішення про зовсім інші стосунки з суб’єктами господарювання. Тому що дуже багато звернень від мешканців, що у Львові є невпорядковані малі архітектурні форми і плюс ми будемо ставити питання на порядок денний про проведення аукціонів на розміщення тимчасових споруд.  На сьогодні таке положення для опрацювання і для отримання пропозиції розміщене на сайті міської ради і всі, хто цікавиться, можуть читати і подавати свої пропозиції до самого положення», - сказала Ірина Кулинич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ