Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові з цього тижня працюватимуть додаткові центри вакцинації

У суботу та неділю до п’яти працюючих центрів масової вакцинації додадуть ще два. Зокрема один центр в Сенсотеці, що в Стрийському парку, а другий в ТЦ “Спартак” в Шевченківському районі.

“Для зручності цього тижня запрацює в новому форматі 12 стаціонарних центрів вакцинації, які вакцинують з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 15:00. Тобто якщо Вам зручніше не на вихідних, а безпосередньо в будь-який робочий день, то можна зателефонувати в один з 12 стаціонарних пунктів та домовитись коли можна прийти вакцинуватися. Усі телефони розміщені в нас на сайті”, - зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. 

Як інформує Андрій Москаленко, станом на сьогодні у Львові провакциновано понад 112 тисяч осіб: першою дозою понад 74 тисячі, а двома дозами більш як 38 тисяч. 

“Зараз проходить навчання наших додаткових бригад. Ми плануємо вийти на показник від 5 до 10 тис (щеплень на добу, - ред)”, - додав перший заступник міського голови.

Нагадаємо, що на сьогодні у Львові працюють 5 центрів, які знаходяться в ТЦ “Forum Lviv”, ТЦ “Victoria Gardens”, Арені Львів, Центрі Довженка та в IQmed Clinic. Туди можна йти для отримання першої дози, для вакцинації використовується CoronaVac. Якщо людина планує отримати і першу і другу дозу до визначених термінів, вона може звертатись в стаціонарні пункти. 

Також цього тижня було анонсовано Міністерством охорони здоров’я про те, що в центри масової вакцинації надійде Pfizer, тому у Львові теж чекають надходжень і як тільки вакцина з’явиться, то одразу стане доступною в центрах масової вакцинації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ