Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з вересня збільшать кількість громадського транспорту на маршрутах

З понеділка, 2 вересня, на 20 автобусних маршрутах Львова збільшать кількість транспортних засобів. Загалом, на лінії виїде орієнтовно 30-35 додаткових автобусів.

Про це повідомили в ЛМР. 

«З 2 вересня ми плануємо підвищити відсоток випуску транспорту на автобусні маршрути. Загалом  на лінії виїде від 30 до 35 додаткових автобусів. В основному, свої маршрути підсилить АТП-1. Комунальне підприємство має додати на лінії 18-20 автобусів. Також підвищити випуски планують і приватні перевізники», - розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Як уточнив в.о. керівника управління транспорту ЛМР Олег Партика, комунальне АТП-1 підсилить 13 своїх маршрутів. 

«Це маршрути №№1а, 3а, 5а, 6а, 9, 18, 20, 40, 46, 47а, 52, 61, 92. Щодо приватних перевізників, то «Міра і К» планує підсилити маршрути  №№7, 11, 14; «Фіакр Львів» - №№17, 43; ПАТ ЛАТП 14630 – №31 та «Епітранс» - №48. На кожен з вказаних маршрутів буде додано в середньому по 1-2 автобуси», - сказав Олег Партика.

Водночас випуск електротранспорту на лінії залишиться без змін. Адже Львівелектротрансу критично бракує водіїв.

«Брак водіїв є катастрофічний. В основному це стосується електротранспорту. Але навіть в таких умовах ми все-таки досить якісно забезпечуємо перевезення. Відсоток випуску та функціонування маршрутів за останній період покращилися», - зазначив Олег Забарило.  

Додамо, нещодавно у Львові відновили роботу автобусних маршрутів, які тривалий час не функціонували, - №12, №45, №48 та №57.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ