Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові за 2 роки можуть збудувати Центр матері та дитини

1/2
Львів отримав шанс упродовж найближчих двох років збудувати новий, суперсучасний медичний заклад — Центр матері та дитини.

Про це написав секретар Львівської міської ради Маркіян лопачак на своїй сторінці у Facebook.

Інвестором хоче стати успішний в Україні та США підприємець, українець за походженням. 

Директори Лікарні швидкої медичної допомоги Олегом Самчук і Мар‘яна Свірчук розповіли, що цей центр буде єдиною та унікальною установою на Західній Україні, яка надаватиме високоспеціалізовану медичну допомогу дітям з вродженими вадами, дітям, народженим раніше терміну, та матерям з екстрагенітальними патологіями. У ньому буде сучасне пологове відділення, неонатологію, малюкову кардіохірургію та антинатальну хірургію. 

Це забезпечить збереження «теплового ланцюга», коли відразу після народження дитини фахівці зможуть прооперувати малюка. Іншими словами - замкнений цикл медичних послуг в одній будівлі. І, як наслідок, - зниження рівня смертності серед дітей із вродженими патологіями. 

Львівська дитяча лікарня не надає таких медичних послуг. А новий центр у співпраці з нею зможе відкрити чудові можливості для розвитку медицини Львова. 

Львівська міська рада повинна дати згоду на це будівництво поряд з Лікарнею швидкої медичної допомоги. Відповідну ухвалу депутатський корпус розгляне на сесії вже 22 квітня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ