Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запустили онлайн-карту «Доступне місто»

Аби гості та мешканці Львова могли легко та швидко знайти безбар’єрні заклади та місця, Львівський туристичний офіс створив карту «Доступне місто». На мапі вже позначені понад 100 доступних місць Львова, які для зручності розподілені на категорії. Про це інформує ЛМР.

На карті можна знайти не лише місця харчування, а й музеї, театри, комунальні установи, муніципальні центри, заклади охорони здоров'я, парки та торговельно-розважальні центри, які відповідають усім нормам інклюзивності.

«Ми продовжуємо навчання для представників сфери гостинності. Переоблаштовуємо комунальні заклади. Аналізуємо. Виправляємо. Працюємо. Вчимося. Шлях довгий та непростий. Треба все переосмислити та зрозуміти – безбарʼєрність це не про когось і не для когось! Це про кожного і кожну з нас! Щодня! Я вдячна кожному готелю та ресторану, який вже змінився. Кожному, хто вже розпрацьовує план переоблаштування. Кожному, хто чує та реагує», – підсумувала керівниця управління туризму Львівської міської ради Христина Лебедь.

Основні переваги карти «Доступне місто»:

  • всі інклюзивні місця зібрані в одному місці;
  • зручний пошук: категорії об'єктів полегшують навігацію користувачам;
  • постійне оновлення: мапу будуть поповнювати новими об'єктами для максимальної користі;
  • мапа доступна на будь-якому пристрої з підключенням до інтернету, тож не потрібно завантажувати додаткові програми.

Переглянути доступні місця у Львові можна за посиланням.

Бажаєте доповнити карту? Надіслати свої пропозиції можна через форму, щоб покращити корисність та повноту інформації на карті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ