Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові збиратимуть кошти для важко пораненого Миколи Савчука

У неділю, 27 березня, у храмі Матері Божої Неустанної Помочі відбудеться благодійний концерт оркестру Національного театру ім. М. Заньковецької, з метою збору коштів на лікування важкопораненого на сході України Миколи Савчука. Вхід вільний, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Оркестр Національного театру ім. Марії Заньковецької запрошує шанувальників гарної музики завітати до храму Матері Божої Неустанної помочі, що на вул. Сніжній, 1. О 15.30 у храмі відбудеться благодійний концерт, на якому збиратимуть добровільні пожертви на лікування нашого пораненого на сході земляка Миколи Савчука, що зараз перебуває у Львівському військовому шпиталі», - зазначила виконавчий директор ЛОО ГО УСІ Оксана Потимко.

У програмі звучатимуть твори Й. Неруди, Й. Гуммеля, М. Бруха, Ф. Давіда. Також концерт прикрасить вишукана поезія у виконанні актриси Олександри Гуменецької.

У храмі стоятиме скринька для збору благодійних пожертв. Всі кошти, зібрані під час концерту, будуть передані на лікування Миколи Савчука.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ