Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові зібрали перші 6,5 млн грн на обладнання для дитячої реабілітації

Аби дітки змогли отримати найкраще лікування і відновлення у рідній країні, у Львові збирають 35 млн грн на Центр реабілітації UNBROKEN KIDS. Він запрацює на базі дитячої лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання.

Як повідомили у БФ «Незламні», першими до збору долучилися ТОВ «Львівський хлібопекарський комплекс», пожертвувавши 1 млн грн на обладнання для дитячої реабілітації. Одразу ж долучилися і міжнародна ІТ-компанія AVENGA, також пожертвувавши 1 млн грн. Ще 500 тис. грн пожертвувала чоловіча хорова капела «Дударик». Загалом, із донатами небайдужих людей та компаній, вже зібрано 6,5 млн грн.

«Тисячі дітей постраждали від війни, і вони потребують реабілітації. Аби діти з воєнними травмами не мусили їхати на лікування за кордон, а отримували усе необхідне в Україні, потрібно придбати реабілітаційне обладнання. Дитяче протезування та реабілітація складні ще й тому, що діти ростуть і їм необхідно щороку змінювати протези та адаптовуватися до них», - зазначає мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ