Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові зустріли Олену Старікову - срібну призерку Олімпійських ігор у Токіо

Фото: Управління спорту Львова
Фото: Управління спорту Львова
Фото: Управління спорту Львова
Фото: Управління спорту Львова
1/2
Сьогодні, 14 серпня, до Львова прилетіла срібна призерка Олімпійських Ігор у Токіо Олена Старікова (велоспорт). Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Управління спорту Львова.

Зустрічали спортсменку в аеропорту імені Данила Галицького міський голова Львова Андрій Садовий, перший заступник міського голови Андрій Москаленко, заступник начальника Управління спорту ЛМР Ксенія Пилипів, головний спеціаліст відділу масового спорту Управління спорту ЛМР Сергій Гончук, а також керівники спорту області та відділення НОК України у Львівській області, керівники федерації велоспорту та велика група вболівальників.

"Нарешті я вдома. Зустріч дуже тепла, дуже приємна, я не очікувала, що буде так багато людей. Щастя, це неймовірно. Я вже розумію, що у мене є медаль, це найщасливіший момент мого життя. Ще не все вдалось, ще треба "золото".

До змагань я готувалась щодня, щоб показати найкращий результат, але у фіналі у мене не вийшло. Я спочатку засмутилась, бо була другою, але потім я зрозуміла, що все добре, у мене є медаль. Я до цієї медалі довго йшла.

Власного житла у Львові я не маю, тому це дуже гарна несподіванка, я дуже рада, що вона в мене буде, я зроблю такий ремонт, який я хочу", - сказала Олена Старікова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ