Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Личаківській виправній колонії №30 рахувати голоси розпочали о 16.00

Грубе порушення виборчого законодавства зафіксували працівники виборчого штабу кандидата на посаду Президента України Віктора Януковича на Львівщині у ДВК № 106 територіального виборчого округу № 120 (приміщення Личаківської виправної колонії № 30), де відкриття урн для голосування та підрахунок голосів розпочався ще о 16:00 год, – повідомила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

 

Як зазначають юристи штабу, згідно з законодавством голосування триває до 20:00, отже засідання виборчої комісії, де складається протокол про підрахунок голосів, може відбуватись лише після закінчення голосування. Оскільки ДВК № 106 знаходиться у колонії, кандидат на пост Президента України Віктор Янукович не мав можливості забезпечити присутність на засіданні комісії своїх офіційних спостерігачів. Відтак результат голосування по цій дільниці викликає сумнів.

 

Юристи штабу звернулись із позовною заявою до Львівського окружного адміністративного суду, у якій просять визнати дії ДВК такими, що грубо порушують вимоги законодавства про вибори Президента України; визнати недійсним протокол про підрахунок голосів на ДВК № 106 ТВК № 120; у відповідності до КАС України та з метою запобігання подальшого порушення виборчого законодавства, що може призвести до неправильного встановлення результатів голосування в межах ТВК № 120, справу розглянути невідкладно.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ