Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У липні німецька фірма „Bader” розпочне будівництво в Городку заводу з виготовлення шкіряних елементів для салонів автомобілів

ТзОВ „Бадер Україна” у липні розпочне будівництво сучасного підприємства з виготовлення шкіряних елементів для салонів автомобілів. Про це „Гал-info” повідомив директор ТзОВ „Бадер Україна” Андрій Павлунь.
За його словами, виробництво розпочнеться уже в липні 2007 року. Продукція підприємства не реалізуватиметься в Україні, а йтиме виключно на експорт. Обсяг інвестицій — 2,5 млн євро. Планується створити 350 нових робочих місць. Заплановано, що за 1,5 року обсяги виробництва становитиуть 20 млн євро.
Загалом підприємство буде розміщене на земельній ділянці обсягом 2 га в межах міста Городок, яка взята в оренду. Вартість оренди — 16 тис. грн на рік, однак ставка є плаваючою і може змінюватися.
Андрій Павлунь акож зазначив, що це буде лише перша черга підприємства і якщо справи підуть добре, то через кілька років у Городку збудують ще одне аналогічне підприємство.
Як повідомляло „Гал-info”, 26 квітня Городоцька міська рада ухвалила виділити німецьким інвесторам 2 га землі під виробництво.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ