Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У МАН учнівської молоді завершилася літня школа «РобоМеМ»

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» завершилася літня профорієнтаційна школа «РобоМеМ». Про це повідомили у ЛОР.
Фото: ЛОР

«Упродовж навчання учасники літньої школи на базі Національного університету «Львівська політехніка» працювали над проєктом «Дослідження матеріалів за допомогою мікроскопа». Учні досліджували процес кристалізації за допомогою біологічного мікроскопа на прикладі кристалізації солей; взяли участь майстер-класах зі встановлення проби ювелірних виробів; досліджували мікроструктури металів та сплавів за допомогою оптичного мікроскопа; презентували свої проєкти.

Крім цього, під час літньої школи малі академіки ознайомилися з особливостями конструкції та експлуатації автомобілів, гібридів та електромобілів, відвідали навчальний центр комп’ютерної діагностики транспортних засобів «Львівська політехніка – Академія Bosh».

Учасники літньої школи також побували на екскурсії на залізничній станції «Львів», де ознайомилися із засобами управління рухом на залізниці, залізничними професіями, будовою залізничної колії, композицією пасажирського поїзда тощо», – розповіли в Львівській обласній Малій академії наук учнівської молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ