Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

У Маріуполі Опоблок заблокував виборчком

У Маріуполі в районних виборчих комісіях представники Опозиційного блоку нікого не пустили на жеребкування, виставивши свою охорону на вході. Про це в понеділок, 5 жовтня, повідомили в Кризовому центрі «Оборона Маріуполя».

«Регіонали  черговий раз показали, що вони не в змозі жити в цивілізованому суспільстві. Сьогодні о 9.30 в усіх районних виборчих комісіях міста Маріуполя почалося жеребкування. До комісій під'їхали представники Опозиційного блоку, увійшли до приміщень, де засідають комісії, виставили охорону і окрім себе нікого не пускали. Ніхто з демократичних сил не зміг бути присутнім при жеребкуванні», - зазначається в повідомленні.

У центрі констатували, що правоохоронні органи вже повідомлені і проводять необхідні оперативні заходи.

«Вважаємо таке жеребкування недійсним і сфальсифікованим і вимагатимемо Міську виборчу комісію відмінити її результати. У разі ігнорування нашої вимоги спільно з іншими демократичними силами вимагатимемо скасування результатів у суді», - заявили в Кризовому центрі.

При цьому підкреслили, що  факт порушення «Опоблоком» виборчих норм «ставить під величезний сумнів проведення легітимних виборів у Маріуполі».

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ