Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У межах Великого будівництва на Львівщині триває ремонт автомобільних доріг

Як нагадали в Львівській обласній державній адміністрації, 1 березня 2020 року в Україні стартував проект «Велике будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським.

Проект спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та соціально важливими об’єктами такими як: школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони.

Незважаючи на карантин, покликаний протидіяти поширенню коронавірусу, з дотриманням усіх заходів безпеки працівників, реалізація Проекту «Велике будівництво» триває.

Відтак, у межах проекту здійснюють поточний середній ремонт автомобільної дороги О140103 Ясенів — Золочів,  що у Золочівському районі.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на ділянці між населеними пунктами м. Золочів – с. Грабово. У 2020 році на проведення ремонтних робіт на цій дорозі передбачено 53 млн 229 742,33 тис гривень з державного дорожнього фонду.

На сьогодні проведено роботи з розпушення існуючого покриття, влаштування основи ЩПС та влаштування асфальтобетонного покриття протяжністю 7,47 км. Також планується провести роботи з укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки.  

Автошлях сполучає дороги державного значення М-06 Київ – Чоп та М-09 Тернопіль –Львів – Рава-Руська та з’єднує адміністративні центри районів м. Золочів та м. Броди. Цією дорогою пролягає туристичний маршрут “Золота підкова Львівщини”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ