Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У міській раді затвердили інвестора на будівництво садочка у Львові

У міській радій затвердили інвестора на будівництво садочка у Львові.
Гал-інфо

Про це стало відомо сьогодні, 20 листопада, на засіданні конкурсної комісії з визначення інвестора для будівництва ДНЗ та житлових будинків.

Ним стала львівська інвестиційна компанія, акціонером якої є Тарас Дідик. Останній у свою чергу розповів, що на будівництво садочка на вулиці Малоголосківській потрібно 3 роки. Вартість будівництва становитиме більш, ніж 38 мільйонів гривень.

Окрім будівництва садочка на вулиці Малоголосківській, передбачено будівництво житлових будинків.Десять квартир інвестор обіцяє передати для учасників АТО. 

Тарас Дідик зазначив, що фірма готова приступити до роботи одразу після затвердження виконкому та рішення сесії ЛМР. Він також додав, що укомплектований садок безкоштовно передасться територіальній громаді Львова.

Додамо, що всі етапи проектування, будівництва та благоустрою здійснюватимуть за кошти інвестора.

Нагадаємо, у жовтні управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР оголосило конкурс із залучення інвестора для будівництва дошкільного навчального закладу на вулиці Малоголосківській та багатоквартирних житлових будинків. Конкурсну пропозицію для потенційних інвесторів було опубліковано на сайті міської ради. Серед основних вимог конкурсу було фінансуванням інвестором усіх витрат, пов’язаних з проектуванням, будівництвом та введенням об’єкта в експлуатацію, а також сплата реєстраційного внеску у розмірі 10 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ