Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У міських лікарнях Львова лікують 84 хворих на коронавірус

Станом на зараз у міських лікарнях Львова медики лікують 84 хворих на коронавірус, з них 13 – діти. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

За останню добу госпіталізували 5 хворих, натомість виписали – 1. Мерія вкотре закликає дотримуватись карантину і не наражати себе та інших на небезпеку. А також – вакцинуватись, адже щеплення мінімізує ризик смертельних ускладнень.

Зараз у Львові діє 9 стаціонарних пунктів вакцинації у міських поліклініках. Тож охочі в будь-який зручний для них день можуть отримати щеплення – першою чи другою дозою вакцини, або ж ревакцинуватись. Як наголошує головна лікарка Львова Леся Кобецька, вакцина «вчить» імунну систему розпізнавати вірус і боротися з ним, і саме це мінімізує ризик смертельних ускладнень.

Записатись на вакцинацію можна за номером телефону поліклініки (дивіться нижче), або у свого сімейного лікаря чи самостійно у системі Helsi.

До слова, за весь період вакцинації у Львові від коронавірусу щеплено близько 875 тисяч осіб.

Нагадаємо, зробити першу бустерну дозу можна не раніше, ніж за 6 місяців після другої дози вакцини. А другу бустерну дозу – не раніше, ніж за 4 місяці після першої бустерної дози.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ