Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У місті Львові проходитиме Міжнародний економічний форум

У місті Львові 31 жовтня - 1 листопада 2019 року за сприяння Львівської обласної державної адміністрації проходитиме XІX Міжнародний економічний форум. “Invest In Lviv Region”.

Міжнародний економічний форум (далі - Форум) — це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їхнім стратегічним розвитком та економічним зростанням. Головними завданнями цього заходу є: представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами.

Заплановано, що заходи першого дня Форуму включатимуть чотири блоки: “Аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини”, “Впровадження нових технологій. Еволюція промислового виробництва”, “Індустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компаній” і “Фінансові інструменти розвитку: світова практика та перспективи для України”.

У другий день Форуму передбачено проведення тематичних заходів у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження і відновлюваної енергетики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ