Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У місті встановлюватимуть латвійські лічильникі зовнішнього освітлення ціною 1780 грн

ЛКП «Львівсвітло» встановлюватиме латвійські багатотарифні лічильники ELGAMA EMS. Про це «Гал-info» повідомив начальник ЛКП «Львівсвітло» Євген Бентковський.
 За його словами місто закупило вже 300 таких лічильників, кожнен вартістю 1780 грн. «Ці лічильники забезпечують реєстрацію, обробку та передачу даних про генеровану та використану електроенергію, реєстрацію максимумів середніх потужностей в чотирьох часових тарифних зонах, записуватимуть профілі навантажень. Під часовими зонами мається на увазі те що тарифи на зовнішнє освітлення диференційовані в залежності від часу. З 23.00 по 5.00 1 кв. коштує 6 копійок, а решту доби – 38 копійок. Освітлення міста включається з 17.00 до 8.00.
Ті, старі лічильники зовнішнього освітлення, що зараз встановлені в місті не розрізняють часових тарифних зон і тому встановивши ці нові, ми зекономимо 2 млн грн. на рік. Термін окупності лічильників 4-7 місяців. Роботи зі встановлення лічильників триватимуть з грудня цього року і закінчаться в 2007 році», -- сказав Бентковський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ