Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У модульному містечку на Сихові облаштували чотири дитячі кімнати

Для дітей, які мешкають у модульному містечку на Сихові, облаштували ігрові кімнати, де вони можуть гратись та відпочивати.

Фото: ЛМР

Про це розповіли у пресслужбі ЛМР.

Дитячі простори у модульному містечку обладнали шведськими стінками, дитячими меблями, новими  іграшками для розвитку тощо. Тож тепер найменші мешканці містечка – а це понад 200 дітей, матимуть більше можливостей весело та з користю для себе проводити час, зазначив координатор модульних містечок у Львові Володимир Головатий. 

Фото: ЛМР

Закупити необхідне обладнання та облаштувати кімнати допомогли благодійники. Зокрема, вартість двох кімнат – у п'ятому та шостому будинках, а це 90 тисяч гривень, профінансувала організація «Право на здоров'я» (HealthRight International) в Україні. Ще дві кімнати – у другому та третьому будинках (це 100 тисяч гривень), профінансували депутат міської ради Дмитро Колесник та Церква «Осанна».

Для зручності, дитячі кімнати у п'ятому, шостому та другому будинках розташували на перших поверхах, адже їх передбачили для діток, віком від народження до 9 років. Дитячу кімнату у 3-му будинку обладнали на другому поверсі: тут зможуть проводити час діти, віком від 10 до 14 років.

До слова, у зимовому модульному містечку на Сихові проживає близько 700 мешканців.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ