Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Миколаєві десантники здійснили стрибки з парашутом на воду

1/3
Військовослужбовці окремої десантно-штурмової бригади ДШВ здійснили парашутні стрибки на воду. До стрибків залучався особовий склад десантно-штурмових підрозділів, інженерних, розвідувальних підрозділів, підрозділів зв’язку і забезпечення. Про це повідомила в прес-службі 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Разом з миколаївськими десантниками виконували програму парашутних стрибків офіцери Командування Десантно-Штурмових військ на чолі з генерал-лейтенантом Михайлом Забродським, якийздійснив свій 168-й стрибок з парашутом.

Десантування в акваторії р.Південний Буг проводилося з вертольота Мі-8 з висоти 600 метрів під керівництвом фахівців частини, які мають відповідний досвід здійснення подібних парашутних стрибків.

Парашутні стрибки на воду належать до групи ускладнених стрибків з парашутом, так як парашутист, окрім виконання правил стрибка з парашутом на суходіл, повинен заздалегідь підготуватися у повітрі до негайного звільнення від підвісної системи в момент приводнення. Це ускладнює стрибок з парашутом і зобов’язує десантників бути особливо уважними, зберігати спокій та витримку під час підготовки до приводнення, впевнено діяти у повітрі і не допускати паніки. При цьому військовослужбовець повинен вміти плавати, триматися на воді і вміти пропливти певну відстань.

Під час тренувань десантники навчалися припасуванню підвісної системи парашута з урахуванням використання рятувального жилету, дій з вивільнення від підвісної системи парашута в повітрі, дій парашутиста після приводнення. Всі дії були відпрацьовані до автоматизму під час занять на парашутно-десантному комплексі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ