Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Миколаєві гвардійці отримали ключі від квартир (відео)

Як проінформували у прес-службі Національної гвардії України, у Миколаєві гвардійці отримали ключі від квартир.

Питання про забезпечення житлом військових та правоохоронців гостро стоїть на порядку денному в Українї. Протягом 2014-2018 років за рахунок державних джерел фінансування житлом було забезпечено 921 родину військовослужбовців Національної гвардії. У тому числі в Південному об’єднанні Національної гвардії України житло отримали 103 військовослужбовці.

Так і у Миколаєві, на передодні святкування дня Святого Миколая 19 гвардійців отримали ключі від нових домівок. Урочисту церемонію провів заступник Начальника Південного територіального управління полковник Юрій Покотилов: «Сьогодні підвищення соціальних гарантій особового складу є одним з пріоритетних завдань на шляху розбудови Національної гвардії України. За останні роки якісно змінилося ставлення нашої держави до забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей житлом. Адже дуже важливо для військовослужбовця мати надійний тил та дах над головою, куди після служби він повертається на відпочинок".

"Я закінчив академію та став офіцером в 2015 році і не очікував за такий короткий термін отримати житло", - розповів командир патрульного взводу військової частини 3039 старший лейтенант Вадим Галузінський.

Під час заходу гвардійці отримали сертифікати на житло, а їх діти подарунки до свята.

"Враховуючи, що в мене троє синів та дружина, ця квартира була мені необхідна, але я не очікував так скоро отримати її", - поділився капелан військової частини 3039 отець Володимир.

Після урочистих заходів та переживань, сім’ї розійшлись облаштовувати свої нові домівки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ