Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У неділю –авторський вечір композитора та диригента Мирослава Скорика. Всі квитки продані

В касах філармонії не залишилось жодного витка на недільний концерт Мирослава Скорика. Про це стало відомо сьогодні, 28 січня, під час прес-конференції щодо авторського вечора Мирослава Скорика.

 

Знаний львів’янин, автор музики до фільмів «Тіні забутих предків», «Як козаки куліш варили», «Гуси-лебеді летять» та інші, дає у Львові свій концерт. Цього разу у Львівській філармонії в першій частині вечора вперше буде представлений новий витвір Мирослава Скорика Концерт для скрипки №7 та симфоньєта. Друга частина буде присвячена музиці Нікколо Паганіні, а точніше її сучасному прочитанню, зробленому Мирославом Скориком.  Кілька тижнів тому прем’єра творів відбулась у Києві, нарешті настав час і для Львова.

 

«Мені важко схарактеризувати свою музику. Вона відображає те, що є навколо, вона відображає те, що є в мені. Для мене найголовніше, щоб люди слухали її і брали від неї щось своє. Сприймали її по-своєму», - коментує  свої очікування від недільного концерту Мирослав Михайлович.

 

За словами маестро, після львівського концерту планується низка концертів по всій Україні.

 

Крім того директор Львівської філармонії Володимир Сивохіп помітив приємну тенденцію у житті філармонії. «Публіка зараз повертається до філармонії, ми бачимо, що квитки на концерти, авторські вечори користуються попитом. Люди хочуть слухати гарну музику», - сказав він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ