Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Норвегії організовують доброчинну виставку на користь українських дітей

Українська громада Норвегії запрошує взяти участь у доброчинній експозиції ”Оpplev Ukraina!”. Всі зібрані кошти організатори направлять на реалізацію освітнього проекту для дітей в Україні. Про це інформує VIDIA з посиланням на Facebook-сторінку заходу.

«Ми запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в благодійному заході – виставці “Оpplev Ukraina!” Якщо у вас є фотографії або художні твори на тему: “Україна. Природа, місто, люди”, будь ласка, надсилайте їх на адресу: [email protected]. Приймаються фотографії або художні твори, зроблені в Україні, про Україну, або на українську тематику», – повідомляють організатори.

Детальні вимоги до фото, художніх творів та картин – за посиланням.

Роботи приймаються до 10 квітня. Незалежне журі обере найкращі 30-35 робіт, що надрукують на галерейному холсті для виставки. Усі роботи виставлять на продаж. Під час виставки відвідувачі зможуть голосувати та обрати найкращу роботу, автор якої отримає приз.

Виставка відбудеться 25-28 травня у місті Саннес. На виставці можна буде зробити фотосесію, переглянути фільми та послухати музику, а також познайомитися з українською літературою.

Нагадаємо, норвезького короля просять створити Норвезько-український центр культурного діалогу.

VIDIA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ