Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Нововолинську державними нагороди відзначено двох шахтарів та донора

Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
1/3
Про це Гал-інфо повідомили 20 листопада в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської облдержамдіністрації.

Державні відзнаки, а саме почесні звання, присвоєні Указом Президента України, вручив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко 19 листопада, перебуваючи у м.Нововолинськ з робочою поїздкою.

Зокрема, почесне звання "Заслужений донор України" за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм присвоєно донору з м.Нововолинськ Валерію Доманському.

Звання «Заслужений шахтар України» за вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави, забезпечення сталої роботи вугільної промисловості, високий професіоналізм та з нагоди Дня шахтаря отримали:

- Василь Дуда - заступник начальника дільниці відокремленого підрозділу "Шахта № 9 "Нововолинська" державного підприємства "Волиньвугілля",

- Віталій Лечицький - електрослюсареві підземному відокремленого підрозділу "Шахта "Бужанська" державного підприємства "Волиньвугілля".

«Радий, що такі високі нагороди отримують справді працівники-професіонали. Дякую вам за працю та бажаю міцного здоров’я», - сказав, вітаю Юрій Погуляйко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ