Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Пакистані розбився пасажирський літак

На півночі Пакистану розбився пасажирський літак авіакомпанії Pakistan International Airlines. Про це повідомляє агентство Рейтер з посиланням на представника місцевої поліції.

За даними агенції, на борту перебувало 47 осіб.

Газета Daily Pakistan уточнює, що на борту перебували 42 пасажири і п'ятеро членів екіпажу.

Літак моделі ATR 42 виконував рейс із Читрала в Ісламабад. Він вилетів із Читрала о 15:30 за місцевим часом і мав приземлитися о 16:40 за місцевим часом в Ісламабаді.

Представник місцевої поліції повідомив Рейтер, що літак упав у районі міста Хавеліан.

Представник авіакомпанії підтвердив у своєму Twitter, що зв'язок з літаком втрачено. Літак зазнав аварії в гірській місцевості, пише Daily Pakistan. У передбачуваному районі катастрофи очевидці помітили дим. Туди відправили екстрені служби і рятувальників.

За даними "Радіо Пакистан", серед пасажирів був відомий у Пакистані музикант Джунаїд Джамшед.

Причиною катастрофи літака авіакомпанії Pakistan International Airlines могла стати відмова двигуна, пише Daily Pakistan.

Видання також зазначає, що перевізника в минулому вже звинувачували в проблемах із безпекою. Остання велика аварія з лайнером Pakistan International Airline сталася 2006 року. Тоді літак Fokker F27, на борту якого перебувало 45 осіб, розбився незабаром після зльоту. Усі пасажири і члени екіпажу загинули.

У 2007 році Євросоюз заборонив Pakistan International Airlines польоти в Європу через побоювання, пов'язані із забезпеченням безпеки перельотів.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ