Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Почаєвичах відбудеться показовий виступ кінного театру «Козачок»

У суботу, 24 серпня, у селі Почаєвичі відбудеться виступ дитячого кінного театру «Козачок», приурочений до дня незалежності України. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.
Фото: Дрогобицька міська рада

Актори кінного театру – це діти, підлітки та молодь Дрогобиччини, які пліч-о-пліч працюють з кіньми із Кремінної, що на Луганщині.

На початку повномасштабного вторгнення цих коней, аби вберегтись від обстрілів, перевіз на захід України їхній власник Борис Семиволос і з часом оселився на фермі у селі Почаєвичі.

Тут він разом з тренером Ігорем Байраком навчає дітей джигітуванню (трюкам, що виконуються верхи на конях), фланкуванню (мистецтву володіння мечем) та іншим дисциплінам, які беруть свій початок від бойового мистецтва українських козаків.

О 16:00 – початок дійства. Будуть запрошені вокально-інструментальні фолькгурти, для гостей кухарі готуватимуть справжній козацький куліш та інші страви української кухні, що забезпечить особливу атмосферу.

А о 17:00 – початок самої вистави кінного театру. Екстремальні трюки на конях, стрибки, їзда без сідла, фланкування верхи та стрільба з лука – все це ви зможете побачити прийшовши до нас у гості

Вартість входу:

200 грн для дорослих

100 грн для дітей шкільного віку

Для дітей віком до 6 років вхід – безкоштовний.

Під час цієї події команда збиратиме кошти на тепловізор для 110 окремої механізованої бригади імені Марка Безручка, у складі якої захищав Україну тренер кінного театру Ігор Байрак, тож небайдужі зможуть долучитись.

Адреса: с. Почаєвичі, вул. Михайлівська 2а.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ