Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У поліції прокоментували напад на радикала Рибалку

Поліція Києва розшукує зловмисників, які пошкодили автомобіль народного депутата від Радикальної партї Сергія Рибалку. Про це у Facebook повідомила речниця столичної поліції Оксана Блищик.

Як зазначено у результаті інциденту ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, у транспортному засобі пошкоджене лобове та переднє пасажирське скло.

Подія трапилася у Печерському районі Києва близько 21:30. На місце події виїхала слідчо-оперативні групи Печерського райуправління та Головного управління поліції Києва.

Встановлено, що народний депутат від’їжджав автомобілем «Рендж Ровер» від спортивно-оздоровчого комплексу. Встановлено, що двоє невідомих осіб кинули в авто дві півкілограмові гирі, а відтак було пошкоджене лобове та переднє пасажирське скло транспортного засобу. У результаті інциденту ніхто не постраждав. Зловмисники з місця події втекли.

На місці працюють правоохоронці, проводиться огляд місця події, встановлюється наявність поблизу камер відеонагляду.

Відомості про цей факт зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Зусилля поліції спрямовані на встановлення осіб зловмисників та мотивів вчинення правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ