Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У полон до бойовиків потрапив ще один український військовий

Військовослужбовець 30-ї окремої Новоград-Волинської Рівненської механізованої бригади Збройних сил України, який зник на Донбасі 24 травня, потрапив в полон бойовиків. Про це йдеться в повідомленні бригади в Facebook.

"З відкритих джерел інформації стало відомо про місце перебування військовослужбовця нашої частини, який зник 24 травня. Найголовніше - що він живий, але згідно з попередньо отриманою інформацією, знаходиться у ворожому полоні", - наголошується у повідомленні.

"З відео допиту військовослужбовця ЗСУ можна зробити висновок, що людина піддалася важкому психологічного впливу, знаходиться в стресовому стані, говорить плутано, має виснажений вигляд - ймовірно, через тривалу відсутність сну або фізичних тортур. Той факт, що військовий стверджує про абсолютну відсутність російських військ на території України, вказує на те, що з 19-річним хлопцем попрацювали представники російських спецслужб", - йдеться в повідомленні прес-служби бригади.

На сайті "МВС ДНР" говориться, що уродженець Чернігівської області Володимир Воскобойник був затриманий в Докучаєвську на лінії розмежування. Чоловік нібито був нетверезий і мав при собі автомат з боєприпасами і ручну гранату.

Укрінформ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ