Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Польщі планують провести великий антиукраїнський мітинг

З'явилася інформація про те, що у місті Вроцлав, Польща, планують провести мітинг антиукраїнського спрямування. Як повідомляє Народна правда, про це пишуть користувачі в Facebook.

За інформацією соцмереж, Вроцлавом розклеєні повідомлення про мітинг. У ньому йдеться, що він розпочинається 8 вересня о 17:00.

Також у оголошенні написано, що саме українці є причиною того, що у Польщі зростає вартість житла та ціна оренди. Крім того зазначається, що українці “висловлюють свої соціальні та політичні претензії в якості національних меншин”.

Разом із тим, у оголошенні підкреслюється, що акція спрямована не проти самих людей, а проти “ідіотської антипольської міграційної політики”.

Примітно, що у Вроцлаві, загальна кількість населення складає близько 600 тисяч осіб, мешкає приблизно 60 тисяч українців (близько 10% міста).

Нагадаємо, Польща внесла українку Людмилу Козловську до Шенгенської інформаційної системи (SIS), що призвело до негайної її висилки з ЄС. Її чоловік, поляк Бартош Краме заявив, що ці дії польського уряду є відповіддю на його громадську діяльність.

Нагадаємо також, Яцек Зелінські, представник компанії, яка займається працевлаштуванням іноземців на роботу в Польщі, вважає, що сезонні робітники з Індії, Бангладеш і Непалу витіснять українських заробітчан з Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ