Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Порошенка відповіли на звинувачення Тимошенко у привласненні NewsOne

У партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" заявили, що офіційна зміна власника телеканалу NewsOne на народного депутата Тараса Козака, наближеного до Віктора Медведчука, є беззаперечним доказом того, що саме останній є його справжнім власником.

Про це йдеться у заяві партії.

"Заяви ВО "Батьківщина", лідер якої є постійним учасником ефірів на проросійських телеканалах, свідчать про тривалий та послідовний зв’язок Ю.Тимошенко із телеканалом  NewsOne та доводять залежність цієї політичної сили від панів Портнова, Медведчука та Путіна", - зазначають у БПП.

У заяві додали, що "партія вважає, що РНБО має вжити необхідних заходів відповідно до ухваленої Постанови Верховної Ради".

Раніше у партії "Батьківщина" заявили, що попри заяви про те, що телеканал NewsOne перейшов у власність депутата від "Опозиційного блоку" Тараса Козака, його реальним господарем став президент Петро Порошенко.

Як повідомлялося, 4 жовтня Верховна Рада ухвалила проект постанови 9157 із проханням до Ради нацбезпеки і оборони застосувати санкції до власників телеканалів "112 Україна" та NewsOne.

Вже на наступний день, 5 жовтня, нардеп Євгеній Мураєв заявив, що його батько Володимир передав корпоративні права на телеканал NewsOne нардепу від "Опозиційного блоку" Тарасу Козаку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ