Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ПП «Шегині» викрили два псевдоподружжя

За допомогою жінки, особи з інвалідністю, 33-річний харків'янин планував виїхати за кордон
кордон

Під час перевірки документів у пункті пропуску «Шегині» прикордонники Львівського загону викрили два псевдоподружжя.

Про це інформує ДПСУ.

У першому випадку за допомогою жінки, особи з інвалідністю, 33-річний харків'янин планував виїхати за кордон.

«Любов» «дружини» чоловік придбав у її мами за 40 тисяч гривень. Кошти молодик відразу перерахував на карту «тещі». Жінка з донькою теж поділилась, однак, не порівно. Доньці з усієї суми дала лише більше 10 тис гривень.

Сам чоловік у розмові спочатку запевняв, що зустрів майбутню «дружину» під час відпустки у м. Мукачево і покохав під час розпивання оковитої з першого погляду.

Його ж «дружина», 33-річна уродженка Львівщини, вирішила не обманювати та розповіла, що майбутнього «чоловіка» з мамою звів її знайомий. Мама ж після розмови з ним сказала доньці виходити заміж», – розповіли прикордонники.

Іншу пару «молодят» викрили у цьому ж пункті пропуску. 52-річний уродженець Сумщини за допомогою своєї односельчанки, особи з інвалідністю, мав намір покинути межі країни. Шлюб «пара» зареєструвала близько місяця тому. У розмові «подружжя» повідомило, що їдуть до знайомого у Польщу, щоб позичити гроші. Після - повернуться в Україну.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення до Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ