Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У психіатричній лікарні службова перевірка - через пацієнта, який взяв заручників

Із п’ятниці (4 серпня) у Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні триває службова перевірка щодо інциденту із пацієнтом, який був захопив заручників. Про це повідомили у департаменті з питань охорони здоров'я Львівської ОДА.

Комісія, до складу якої увійшли психіатри, юристи та представники департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, за результатами перевірки ухвалить рішення щодо подальших дій. Про це повідомила т.в.о начальника департаменту охорони здоров’я Лілія Юхимів.

Наразі персонал лікарні отримав вказівку написати пояснюючі записки, які долучать до матеріалів справи. Лікарня функціонує в штатному режимі. Хворих із відділення, де відбувся інцидент, перевели в інші відділення, а головний лікар, попри свою відпустку, уже із п’ятниці перебуває на роботі.

Нагадаємо, у п`ятницю, 4 серпня, Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні пацієнт пошкодив майно, побивши вікна, завдав собі склом тілесних ушкоджень та утримував заручника в палаті, де в цей час перебували інші пацієнти, погрожуючи їм фізичною розправою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ