Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У п’ятницю та суботу «Галичанка» зіграє у Тернополі з «Економ-Університетом»

У п’ятницю та суботу «Галичанка» зіграє у Тернополі з Економ-Університетом

Цієї п’ятниці та суботи, 4 та 5 листопада відповідно, львівська «Галичанка» зіграє в гостях у тернопільського «Економ-Універу». Команди проведуть два матчі в рамках п’ятого туру чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2016/2017 рр.

Цими іграми «Галичанка» завершить перше коло першого етапу чемпіонату України. Тож головний тренер львів’янок Тетяна Штефан перед своєю командою ставить завдання перемогти, щоб набрати максимально можливу кількість очок у першому колі.

З огляду на те, що суперник львів’янок – один з аутсайдерів Суперліги, Тетяна Штефан має певні задумки на матчі з ними. По-перше, до Тернополя не бере кількох гравців основи – Наталію Туркало, Марину Коновалову, Анастасію Дорожівську, натомість дасть можливість більше пограти молодим гандболісткам. Також дебютує в чемпіонаті України у складі «Галичанки» цьогорічна випускниця Львівського училища фізичної культури Тетяна Череп. По-друге, Тетяна Штефан  хоче спробувати у грі нові схеми, які відробляли зараз, упродовж тижня, на тренуваннях.

Нагадаємо, що «Галичанка» після 4-го туру вийшла в одноосібні лідери чемпіонату України, не втративши у турнірній таблиці жодного очка. У  найголовніших суперниць – ужгородських «Карпат»  на чотири пункти менше.

Galsports.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ