Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У п’ятницю та суботу «Галичанка» зіграє з «Дніпрянкою»

У п’ятницю та суботу, 21 та 22 жовтня відповідно, львівська «Галичанка» зіграє центральні матчі 4 туру жіночої гандбольної Суперліги. Суперником діючих чемпіонок України буде херсонська «Дніпрянка». Обидва матчі відбудуться у Херсоні.
wz.lviv.ua

Для львівської «Галичанки» ці матчі матимуть важливе не тільки турнірне значення у чемпіонаті України, а й будуть одним з етапів підготовки до важливих матчів у Балтійській лізі. Нагадаємо, другий тур Балтійської ліги відбудеться у Львові з 28 по 30 жовтня.

У чемпіонаті Суперліги «Галичанка» та «Дніпрянка» є єдиними командами чемпіонату, які за шість зіграних матчів набрали 12 очок. Втім, в очному протистоянні у цьому сезоні у чемпіонаті України ці команди наразі не сходилися. Зустрічалися у новому сезоні львівська та херсонська команда лише в товариських матчах та у поєдинку за Суперкубок України. В усіх матчах сильнішими були «галичанки», відповідно фаворитами і в цьому матчі будуть львів’янки. Хто б що не говорив, але клас команди та майстерність окремих гандболісток у «Галичанки» є на іншому рівні, аніж у «Дніпрянки», відповідно гравцям «Дніпрянки» на ці матчі потрібно налаштовуватися як на останній бій. Та, команда, яка краще зіграє у Херсоні, стане одноосібним лідером турнірної таблиці.

 У п’ятницю матч розпочнеться о 17:00, а у суботу  - в 10:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ