Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Радехівському районі виявили артснаряд часів Другої світової війни

11 березня о 10:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Сморжів Радехівського району під час земляних робіт в приватному господарстві, на відстані 150 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на боєприпас. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Рятувальники прибувши на місце події, оглянули небезпечний предмет для його ідентифікації, це був артилерійський снаряд калібру 75 мм часів ІІ Світової війни.

Цього ж дня о 18:20 фахівці 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучили та знищили встановленим порядком.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ