Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У рамках Економічного форуму тривають двосторонні бізнес-зустрічі українських, польських, словацьких та чеських підприємців

У рамках VI Міжнародного економічного форуму відбуваються двосторонні бізнес-зустрічі українських, польських, словацьких, чеських підприємців.

Україна на цих зустрічах представлена 26 підприємствами, що працюють у галузі хімії, утилізації відходів, переробки, енергозберігаючих технологій, юриспруденції, будівництва, монтажу, експлуатації засобів телекомунікацій та ін. Зі Львівщини є такі підприємства, як „Бібльос”, Львівський завод фрезерних верстатів, ТзОВ „Шувар”, Асоціація „Львівметалобрухт”, „Гал-авто” та ін.
Польща представлена 6 компаніями, зокрема Artis IDS.A. (виробництво пластикових карток), Comarch (розробник програмного забезпечення), CPCDC (представник малих і середніх підприємств Каталонії на міжнародній арені), Elektrotim (проектування та встановлення електроенергетичної сітки, світлова сигналізація, інженерія дорожнього руху, виробництво електроенергетичних заходів) та ін.
Словаччина представлена однією компанією – PCB (експорт та імпорт хімікатів).
Чехію представляють 7 підприємств, що працюють в галузі виробництва і дистрибуції робочих місць і засобів для різноманітних служб (лікарні, пожежні частини, армія, рятувальники), виробництва кабельних мереж, систем для військової авіа- та інших галузей, виробництва запчастин, комплектуючих та аксесуарів для вантажних авто та автобусів та ін.
За словами віце-президента Львівської Торгово-промислової палати Юрія Пукальського, ЛТПП до організації цієї зустрічі готувалася цілий місяць: „Тут представлені такі галузі, як будівництво, хімія, машинобудування та ін. Партнери домовляються про майбутнє своїх відносин. ТПП, що організувала ці зустрічі, не знає предмета та підсумків переговорів, бо це комерційна таємниця. Наша місія – створити можливість інвесторам зустрітися, бо інакше вони повинні були б в окремому порядку самі домовлятися про зустрічі”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ