Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Раві-Руській відбудуться консультації щодо будівництва об'їзної дороги: зведення ЛОВА

Про це та інші головні новини розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький у своєму зверненні 19 квітня.
Фото ілюстративне: Слово і Діло

Доба минула без повітряних тривог. 

Евакуаційним транспортом у Львівську область прибули ще 55 вимушених переселенців.

Евакуаційними потягами у Польщу з нашої області вирушили 1430 ВПО.

Цьогоріч з обласного бюджету на облаштування кабінетів «Захисту України» скерують 14 мільйонів гривень. Понад два мільйони гривень виділять на облаштування тирів у закладах професійно-технічної і фахової передвищої освіти. 

В опорному закладі ЗСШ І-ІІІ ступенів смт Новий Яричів відремонтували три класних кімнати, що дозволить забезпечити очне навчання для всіх учнів цієї школи. Також завершили капітальний ремонт котельні. У цьому закладі навчаються 600 школярів.

Івано-Франківська громада Яворівського району отримала автомобіль швидкої допомоги. Транспорт придбали за підтримки компанії Cargill Animal Nutrition, яка працює на території громади. Карета швидкої допомоги повністю укомплектована необхідним обладнанням для першої медичної допомоги. Підприємство також придбало устаткування для місцевої лікарні.

Для медичного обслуговування жителів Бісковицької громади Самбірського району придбали автомобіль швидкої допомоги Volkswagen Crafter. Це вдалося реалізувати у межах міжнародної співпраці за кошти благодійників.

Щоб підтримати людей у потребі у Харківській області, з Дрогобича відправили фуру зі засобами гігієни та речами першої потреби. Гуманітарну допомогу передали церкві Харківського Екзархату УГКЦ. Там її розподілять між людьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Сьогодні у Раві-Руській відбудуться консультації зі зацікавленими сторонами щодо проєкту ремонту дороги М-09 Львів-Рава-Руська. Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) готовий надати фінансування для капітального ремонту ділянки автомобільної дороги загального державного значення М09 Львів – Рава-Руська. Планується підписання меморандуму між Львівською обласною військовою адміністрацією, Рава-Руською міською радою та Службою відновлення і розвитку інфраструктури у Львівській області щодо будівництва об'їзної дороги міста Рава-Руська. Деталі – згодом.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ