Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У районі Донецька знаходяться три групи російських снайперів – ІС

У районі окупованого Донецька зафіксована дислокація груп снайперів з числа військовослужбовців ЗС РФ, повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його інформацією, в околицях селищ Олександрівка і Кременець, а також південніше Петровського району Донецька, навпроти міста Мар'їнка зафіксовано появу трьох груп снайперів, які, згідно попередньої ідентифікації, є військовослужбовцями ЗС РФ.

"Переміщення мінімальні, в місцях дислокації виставлена бойова охорона. Свій транспорт, разом з ними прибула вогнева група – одна ЗУ-23-2 на Уралі і пара 82-мм автоматичних мінометів типу 2Б9 "Василек", - йдеться в повідомленні.

Тимчук також розповів про те, що бойовики збираються переобладнати житлові будівлі під казармені та адміністративні приміщення.

За його словами, командування "1-го АК ДНР" поставило завдання скласти у двох бригадах план-кошторис з будівництва та переобладнання будівель під адмінприміщення.

"Очікується прибуття з РФ підрядників, які будуть залучені до вирішення питань розквартирування і дислокації формувань "1-го АК ДНР" в ППД. Російське командування пообіцяло виділення для цих цілей "цільового траншу", - повідомив глава ІС.

Раніше в розвідці розповіли, як командування російсько-окупаційних військ приховує факти безповоротних і санітарних втрат в підрозділах корпусу 1 АК.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ